Efficient Management of the Intellectual Capital of the Enterprise in the Market Economy - Litvinov, Oleksandr
Intelektuálny kapitál podniku a jeho riadenie v trhových podmienkach. Definícia pojmu intelektuálny kapitál. Návrh efektívneho cyklického mechanizmu riadenia intelektuálneho kapitálu v podniku. Intelektuálny kapitál a zlepšenie produktivity práce a optimalizácia pracovných procesov.