Alternative Project - Based Accounting in SMEs to Reach Sustainability Targets - Schödel, Christian, 1963-
Systémy nákladového účtovníctva pre SMEs (Small and Medium-Sized Enterprises). Základné atribúty požiadaviek na udržateľnosť, platobnú neschopnosť SMEs a interné účtovníctvo. Technické nástroje podnikového účtovníctva.