Rozhodujúci nástroj boja proti organizovanej kriminalite? Spolupracujúci obvinený - Vrtíková, Karin
V rámci textu budú obsiahnuté prostriedky trestného práva procesného na boj s organizovanou kriminalitou využívaných v trestnom konaní previazané so spolupracujúcim obvineným, konkrétne dočasné odloženie vznesenia obvinenia, zastavenie trestného stíhania spolupracujúceho obvineného, podmienečné zastavenie trestného stíhania spolupracujúceho obvineného a prerušenie trestného stíhania voči nemu. Primárnym cieľom je zhodnotenie slovenskej právnej úpravy spolupracujúceho obvineného.