Trade Relations of Ukraine and the Countries of Central Asia in the Period of Military Conflict - Baleha, Andrianna, 1990-
Tendencia vývoja zahraničného obchodu Ukrajiny v predvojnovom a povojnovom období. Teritoriálna štruktúra exportu Ukrajiny v období rokov 2013-2022. Vplyv vojnového konfliktu na vzájomný obchod Ukrajiny s krajinami Strednej Ázie. Orientácia ekonomickej a politickej spolupráce Ukrajiny v kontexte súčasnej geopolitickej a bezpečnostnej reality na krajiny Západu, najmä na krajiny Európskej únie.