Current Trends in the Accession Process to the European Union - Bocková, Lucia, 1978-
Súčasná politika rozširovania Európskej únie. Aktuálne podmienky prístupu nových krajín do EÚ a postupy. Pokrok kandidátskych krajín v prístupovom procese - Turecko, Ukrajina, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Moldavsko, atď.