Economic Mechanisms of State Influence on the Investment Development Region in the Coordinates of Economic Security - Karpenko, Lidiia
Regionálna investičná politika na Ukrajine. Odeský región a problémy zapojenia PZI do strategických sektorov reálneho sektora ukrajinskej ekonomiky.