Modern Researches of the Problems of Implementing Mechanisms Public Management for the Health Care System in European Countries - Karpenko, Lidiia
Štúdium mechanizmov riadenia verejnej správy systému zdravotnej starostlivosti. Potreba ďalších moderných transformácií a reforiem v tejto sfére, berúc do úvahy Európske integračné procesy, globálne trendy a pandemické výzvy. Praktické odporúčania na zlepšenie mechanizmov verejného riadenia v zdravotníctve.