Evaluation of Quantitative Indicators of Marketing Activities in the Banking Sector - Csikósová, Adriana
Táto štúdia hodnotí efektívnosť marketingových aktivít vo vybranom podniku z bankového sektora a navrhuje opatrenia, ktoré prispievajú k celkovej výkonnosti organizácie. Balanced Scorecard určuje ciele pre dosiahnutie obchodnej stratégie podniku z hľadiska pozitívneho budúceho vývoja a zlepšenej realizácie jednotlivých marketingových aktivít.