Dynamic Model of Polymer Film Production Plan - Csikósová, Adriana
Firmy sú v súčasnosti nútené k veľkému konkurenčnému tlaku, prevahe ponuky nad dopytom, čo si vyžaduje prispôsobenie podnikovej výrobnej stratégie. Na zvládnutie takýchto potrieb je potrebné využívať novšie, modernejšie a komplexnejšie prístupy aj pri plánovaní predaja. Predložený príspevok sa zaoberá návrhom dynamického modelu pre plán výroby v oblasti chemického priemyslu s úlohou zmeniť spôsob súčasného plánovania s ohľadom na plnenie zmluvných a garantovaných, ako aj nových získaných zákaziek.