Domáca kancelária zamestnanca - výdavky zamestnávateľa - Mintál, Ján
Práca zamestnancov z tzv. domácej kancelárie (home-office) predstavuje jednu z flexibilných foriem zamestnania, ktoré sú alternatívou k tradičnému pracovnému pomeru. V súvislosti s výkonom práce zamestnancov "z domu" existujú určité pracovno-právne odlišnosti medzi domáckou prácou, teleprácou a prácou v režime "home office". Aké výdavky si môže uplatniť zamestnávateľ a zamestnanec?