Webové sídla obcí a GDPR - Mičudová, Tatiana
K významným komunikačným kanálom obcí s jej občanmi aj ďalšou verejnosťou patrí určite aj ich webové sídlo, tzv. webová stránka obce. V dnešnej dobe je takmer nemožné si predstaviť, že by existovala obec bez vlastného webového sídla. Tento článok prináša informácie k spracúvaniu osobných údajov prostredníctvom webového sídla obcí, ku ktorým dochádza spravidla najčastejšie.