Worldwide Media Visibility of NATO, the European Union, and the United Nations in Connection to the Russia-Ukraine War - Parízek, Michal
Teoretický popis celosvetovej mediálnej viditeľnosti NATO, Európskej únie a Organizácie Spojených národov v súvislosti s rusko-ukrajinskou vojnou. Formulácia teoretického rámca, ktorý vyzdvihuje autoritu troch medzinárodných organizácií (IO) a ich konanie ako hybnú silu ich mediálnej viditeľnosti. Empirická analýza je založená na jedinečnom súbore údajov, ktorý pomocou nástrojov na spracovanie prirodzeného jazyka mapuje obsah viac ako 2,9 milióna publikovaných spravodajských článkov.