Poskytnutie odstupného hlavnému kontrolórovi obce - Konečný, Peter
V príspevku bude autor polemizovať nad otázkou možnosti poskytnutia či neposkytnutia odstupného hlavnému kontrolórovi obce po skončení jeho funkčného obdobia. Pokúsi sa poskytnúť čo najviac argumentov pre kvalifikovanú odpoveď na otázky hlavných kontrolórov, ako aj odbornej verejnosti vo veci opodstatnenej možnosti poskytnutia odstupného aj hlavnému kontrolórovi obce pri rešpektovaní príslušnej legislatívy.