The Impact of the Internet of Things on the Manufacturing Industry Using the TOPSIS Method - Frajtová - Michalíková, Katarína
Cieľom tejto štúdie je zhodnotiť vplyv internetu vecí na výrobný priemysel pomocou techniky TOPSIS. Metóda TOPSIS je viackriteriálna rozhodovacia technika, ktorá hodnotí alternatívy založené na ich blízkosti k ideálnemu riešeniu.