Competence of Confidence – Assertiveness As a Right of “Z” Generations - Mizser, Csilla
Účelom článku je poukázať na základe medzinárodnej vedeckej literatúry a vlastného výskumu, kompetencie a zručnosti, ktoré sú predovšetkým určujúcim nástrojom pre vekovú kategóriu stredoškolákov. Cieľom je zdôrazniť výhody pripisované asertivite.