Improving the Quality of Human Resources Services in the Steel Company through Modern Information Technologies - Janošková, Mária, 1965-
Článok poukazuje na aplikáciu IT a prezentuje vybrané poznatky v oblasti poskytovania služieb ľudským zdrojom vo veľkej spoločnosti, vyplývajúce z výskumov realizovaných na Slovensku a v zahraničí, ako aj zo skúseností autorov z vlastnej praxe. Dôraz je kladený na technologickú podporu, využitie a možnosti aplikácie znalostí v hutníckej spoločnosti U. S. Steel Košice, sro a ďalších spoločnostiach pôsobiacich na Slovensku.