Analyzing the Drivers of the Shadow Economy for the Case of the CESEE Region - Amir, Aysel
Štúdia skúma vplyv finančného rozvoja na tieňovú ekonomiku spolu s ďalšími možnými determinantmi pre región CESEE (Central, Eastern, and Southeastern Europe). Politické odporúčania, ktoré možno použiť na boj proti tieňovej ekonomike v krajinách CESEE.