Traditional Economists or Third Worldists? The Effect of Intellectual Property Rights on Economic Growth in Developing Countries - Demirtaş, Gökhan
Táto štúdia skúma vplyv práv duševného vlastníctva na hospodársky rast v 76 rozvojových krajinách pomocou panelovej analýzy údajov za obdobie rokov 2008-2019.