Kariérové stupne pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov - Matulová Juríková, Zdenka
V aktuálnom príspevku z oblasti personalistiky si pripomenieme zaraďovanie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov do kariérových stupňov na základe posúdenia kvalifikačných predpokladov. Upozorníme na zmenu v zaraďovaní do kariérových stupňov, ktorú prináša zákon č. 128/2022 Z. z. z 24. marca 2022, ktorým sa dopĺňa zákon č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Zmena nadobúda účinnosť 1. septembra 2022.