Verejné obstarávanie v školách a školských zariadeniach - Konečná Veverková, Ingrid
V príspevku upozorňujeme školy a školské zariadenia na zmeny vo verejnom obstarávaní po novele zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákonom č. 395/2021 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony), ktoré sú účinné od 31. marca 2022. Riaditeľom škôl a školských zariadení poskytneme odpovede na najčastejšie otázky, ktoré ich zaujímajú, keď realizujú proces verejného obstarávania v školách a školských zariadeniach.