Jak zajistit psychické zdraví zaměstnanců? Možná stačí jen práce - Spáčilová, Lucie
Asi niktro už dnes neverí v život bez mráčika. Chápeme, že problémy k životu patria. Naviac, samotný pocit šťastia je založený na tom, že takéto problémy prekonávame. Aby sme boli šťastí, potrebujeme problémy, pretože život bez akejkoľvej prekážky k prekonaniu by bol vlastne len „sucho spokojný". Ako ale pristupovať k problémom našich zamestnancov? Ako im pomôcť, aby boli čo najviac v pohode a mohli pracovať?