Media as a Construct of the Modern Discursive Personality: Methodology of the Values-Based Approach - Skrynnik, Yuliia
Tento výskum sa zameriava na štúdium teoretických a metodologických východísk hodnotovo orientovaného prístupu k typológii diskurzívnych osobností. V článku je popísaný koncept hodnôt a ich moderné variácie, ako aj vplyv moderných médií na ich premeny v spoločnosti. V článku je založená metodológia hodnotovo orientovaného prístupu, ktorý predpokladá stanovenie typológie moderných diskurzívnych osobností.