Simulation-Based Model Control Using Static Hand Gestures in Matlab - Kajan, Slavomír
Tento príspevok sa zaoberá oblasťou riadenia modelov založených na simulácii pomocou statických gest rúk v prostredí Matlab. Cieľom tohto článku bolo navrhnúť algoritmus pre vizuálne statické rozpoznávanie gest ruky s vysokou presnosťou klasifikácie.