Dynamic Conditional Systemic Risk Measures - Deyan, Radev
Tento dokument zlepšuje niekoľko existujúcich meraní rizika zlyhania európskych bánk pomocou postupu konzistentného odhadu individuálneho a spoločného rizika zlyhania. Dokumentácia nárastu nestability bankového systému v eurozóne od začiatku krízy hypotekárnych úverov so značným nárastom okolo prvej gréckej pomoci v máji 2010.