Český pracovní trh se zásadně změní. Jsme připraveni?
Štúdia „Budúcnosť českého pracovného trhu“ predikuje vývoj trhu práce do roku 2030 a poukazuje na hlavné zmeny, ktoré ovplyvnia i nasledujúcu dekádu. Štúdia prináša tiež konkrétne návrhy riešenia pre štátnu správu, firmy a zamestnancov, ktorí zaistia, aby Česká republika úspešne zvládla výzvy spojené s očakávanými zmenami pracovného trhu. Štúdiu pripravila poradenská spoločnosť Boston Consulting Group v spolupráci s neziskovou organizáciou Aspen Institute Central Europe.