A Comparison of Czech and Slovak Lexical Nuclei Using Vocabulary Parametric Analysis - Markova, Elena Michajlovna, 1960-
Návrh riešenia problému porovnávania slovnej zásoby sesterských jazykov. Predmetom skúmania je slovná zásoba češtiny a slovenčiny, uvedená v malých dvojjazyčných slovníkoch.