Účtovanie združenia obcí bez právnej subjektivity (spoločné úradovanie) - Urbanová, Terézia
Problematiku založenia združenia obcí bez právnej subjektivity rieši zákon č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v z.n.p..