Greenwashing - Šimurka, Peter
Dňa 11. mája 2023 poslanci Európskeho parlamentu schválili návrh smernice, ktorej cieľom je zlepšiť označovanie výrobkov, zabezpečiť ich dlhšiu životnosť a skoncovať s používaním zavádzajúcich tvrdení.