Vediete správne dokumentáciu PO? - Tichý, Miroslav
Základným zákonom v oblasti protipožiarnej ochrany je zákon č. 314/2001 Z. z. o ochrane pred požiarmi v znení neskorších predpisov. Tento upravuje a určuje základné rámcové podmienky, úlohy a požiadavky k zabezpečovaniu a trvalému dôslednému plneniu úlohy ochrany životov, zdravia a majetku osôb pred požiarmi.