Uplatňovanie nezdaniteľných častí základu dane v roku 2023 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Aj v druhej časti článku sú hlavnou témou nezdaniteľné časti základu dane podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. Nezdaniteľná časť základu dane na manželku/-la v roku 2023.