The Sustainable Revitalization Potential of Agricultural Brownfield - A Case Study of East Slovakia - Bakalár, Tomáš
Štúdium interakcie medzi kvalitou pôdy a potenciálom pestovania Paulownie (rýchlorastúci strom) z hľadiska revitalizácie špecifického poľnohospodárskeho brownfieldu vo východoslovenskom regióne Slovenskej republiky.