Daň z motorových vozidiel - osoba daňovníka zamestnávateľ - Fülöpová, Jana
Jedným z daňovníkov, ktorých zákon o dani z motorových vozidiel vymedzuje ako osobu daňovníka, je zamestnávateľ. Zamestnávateľom je podľa základného členenia buď P.O., alebo F.O., ktorá je takto zadefinovaná, ako výsledok "vzťahu vozidla a osoby daňovníka", na ktorý sú na tento účel kladené zákonné podmienky.