Emailové správy, emailové hlavičky a ich analýza - Zachar Kuchtová, Jana
Príspevok rozoberá problematiku elektronickej komunikácie, konkrétne prostredníctvom emailov. V súčasnosti ide o rozšírenú formu komunikácie, ktorá je zneužívaná na páchanie rôznych foriem kriminality. Vzhľadom na to, je cieľom príspevku poukázať na vybrané riziká, ktoré súvisia s používaním elektronickej pošty a zároveň popísať postup pri zaisťovaní emailov za účelom ich správneho uchovania pre ďalšie skúmanie.