Možnosti využití projektového vyučování při výuce prevence projevů extremismu v bezpečnostních sborech - Svoboda, Ivo
Tento článok je venovaný problematike projektového vzdelávania vo výučbe prejavov extrémizmu v ozbrojených zboroch. Vzhľadom k multidisciplinárnemu charakteru a špecificky danej problematiky je nutné pristupovať k výučbe z interdisciplinárnych pozícií a za využitia špecifických a netradičných didaktických metód. Jednou z nich je aj projektové vyučovanie. Cieľom štúdie je prezentácia poznatkov autora z praktickej výučby a súdnej praxe.