Marketing Strategies in Response to Tough Times – Lessons From India During a Global Crisis - Handa, Meenakshi
Cieľom príspevku je v prvej časti identifikovať a kategorizovať rôzne usmernenia odporúčané v existujúcej literatúre o prispôsobovaní marketingových stratégií na zvládnutie výziev, ktoré predstavujú hospodárske a iné trvalé environmentálne krízy na trhoch. Tieto stratégie a iniciatívy boli následne usporiadané do tém. V druhej časti je cieľom štúdie využiť tieto témy ako pozadie na preskúmanie marketingových stratégií a inovácií, ktoré marketéri v Indii použili na zvládnutie porúch spôsobených pandémiou koronavírusu. Poznatky z tohto výskumu budú predstavovať sumarizovaný súbor odporúčaní, ktoré by organizácie, najmä tie, ktoré pôsobia na rozvíjajúcich sa trhoch, mohli v budúcnosti zvážiť ako reakciu na takéto náročné obdobie.