Zahraničné príjmy v daňovom priznaní fyzických osôb za zdaňovacie obdobie roka 2022 - Brnová, Miroslava
Povinnosť podania daňového priznania pre daň z príjmov fyzických osôb podľa zákona o dani z príjmov pre fyzické osoby. Spôsob podania daňového priznania a výpočet dane. Predĺženie možné v súlade so zákonom najdlhšie do šiestich mesiacov po uplynutí zákonnej trojmesačnej lehoty, čo je za zdaňovacie obdobie roka 2022 najdlhšie do konca septembra roka 2023. Prípadové štúdie a najčastejšie situácie vznikajúce pre príjmy plynúce zo zdrojov v zahraničí.