Opravné a dodatočné daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby - Jakubovie, Sidónia
Ak daňovník po podaní daňového priznania zistí, že v podanom daňovom priznaní urobil chybu, má možnosť túto chybu opraviť prostredníctvom opravného daňového priznania alebo dodatočného daňového priznania. Lehota na podanie daňového priznania a predĺženie lehoty na podanie daňového priznania. Opravné daňové priznanie a dodatočné daňové priznanie. Postupy s názornými príkladmi.