European Union Sanctions Regime against Cyber-attacks - Bocková, Lucia, 1978-
Režim autonómnych sankcií Európskej únie proti kybernetickým útokom v rámci spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky. Predstavenie konceptu kybernetickej bezpečnosti v Európskej únii, vrátane analýzy právnej úpravy reštriktívnych opatrení Európskej únie v danej oblasti. Vzhľadom na relatívne krátke obdobie implementácie tohto právneho rámca, dokument končí zdôraznením niekoľkých výziev, ktoré sprevádzajú tieto sankcie režimu.