Príjmy zamestnanca a výdavky zamestnávateľa z aspektu zákona o dani z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Problematika vzťahu medzi príjmami zamestnanca a výdavkami zamestnávateľa z aspektu zákona o dani z príjmov v z. n. p., a to v nadväznosti na práva a povinnosti zamestnancov a zamestnávateľov upravené aj v osobitných predpisoch. Príjmy zamestnancov zo závislej činnosti a posúdenie vynaložených prostriedkov na strane zamestnávateľov – zdaniteľné príjmy na strane zamestnanca a daňovo akceptované výdavky na strane zamestnávateľa.