Externé zdroje financovania činnosti organizácií nezriadených alebo nezaložených na podnikanie - Vršková, Jana
Spôsoby poskytovania nenávratných prostriedkov z rôznych zdrojov, systém ich účtovania v podmienkach sústavy jednoduchého aj podvojného účtovníctva a daňové hľadisko nenávratných prostriedkov, ktoré sa poskytujú aj organizáciám mimovládneho a neziskového sektora, s konkrétnymi príkladmi.