Islamic Religious Organizations in the Russian Federation - Duda, Zuzana, 1995-
Islamské náboženstvo, ako predstaviteľ druhého najrozšírenejšieho náboženstva v Rusku v právnom, politickom a sociálnom kontexte krajiny. Charakteristika náboženských organizácií v krajine, spolu s ich právami a povinnosťami s popisom klasifikácie, aj vybraných špecifík náboženských organizácií islamu.