India's Foreign Trade in the 21st Century - Grešš, Martin, 1978-
V polovici 20. storočia a najmä začiatkom 21. storočia zaznamenala India významný hospodársky pokrok z hľadiska HDP. Do roku 2035 bude India rásť rýchlejšie, ako šesť najväčších krajín Európskej únie. V súčasnosti je India šiesta najväčšia ekonomika podľa nominálneho HDP. Zdôraznenie zmien v zahraničnom obchode Indie v 21. storočí, najmä v jej teritoriálnych a komoditných štruktúrach, ako aj identifikácia komparatívnych výhod Indie.