Territorial Allocation of the Visegrad Group Countries' Bilateral Development Aid - Jančovič, Peter, 1995-
Bilaterálna zložka rozvojovej pomoci, poskytovanej krajinami Vyšehradskej štvorky. Preskúmanie a porovnanie územnej alokácie bilaterálnej pomoci, poskytovanej Vyšehradskou skupinou krajín za obdobie 2003 – 2021.