Business Performance Assessment and the EFQM Excellence Model 2010 (Case Study) - Seňová, Andrea
Cieľom tohto príspevku je predstaviť model hodnotenia výkonnosti podniku v zmysle európskych noriem, ktorý umožní využitie najnovších metód riadenia v prostredí slovenských aj európskych spoločností.