Model of Efficiency Improvement in Purchasing Strategic Raw Material in a Metallurgical Company - Csikósová, Adriana
Predkladaný príspevok sa zameriava na zefektívnenie procesu nákupu strategickej suroviny (železnej rudy) v hutníckom podniku a jeho riadenia s cieľom minimalizácie nákladov.