Use of Technical Analysis Indicators at Trading Shares of Steel Companies - Zuzik, Jozef, 1985-
Zámerom uvedeným v tomto dokumente je analyzovať pravdepodobnosť zisku podnikateľa pomocou vybraných ukazovateľov technickej analýzy pri obchodovaní s akciami najväčších svetových oceliarskych spoločností.