Self-Signaling in Voting - Mechtenberg, Lydia
Tento dokument predstavuje dvojvlnový prieskumný experiment týkajúci sa obáv o sebaobraze pri hlasovaní. Skúmanie, ako správy, ktoré menia samosignalizačnú hodnotu hlasovania, ovplyvňujú výber a spracovanie informácií a nahlásené správanie pri hlasovaní.