Strategy in Direct and Interactive Marketing and Integrated Marketing Communications - Csikósová, Adriana
Neustály pokrok v správe databáz a komunikačných technológiách výrazne zrýchlil schopnosť marketingu stať sa priamejším, vysoko sústredeným a čoraz interaktívnejším. Akademické programy musia poskytovať študentom teoretické vedomosti aj aplikované zručnosti na splnenie obchodných očakávaní a dať študentom charakteristické a udržateľné kariérne výhody. Profesionáli v priamom a interaktívnom marketingu a integrovanej marketingovej komunikácii pracovali na dosiahnutí ziskovej rovnováhy medzi vedou a umením, ako aj medzi technikou a kreativitou. Tento dokument ponúka prehľad konceptov priamych a interaktívnych marketingových stratégií prezentovaných spôsobmi, ktoré podporujú efektívne vyučovanie a učenie.