The Internationalization of the Business Activities from the Point of View of the Corporate Social Responsibility - Ubrežiová, Iveta
Hlavná pozornosť predkladaného príspevku je venovaná zhodnoteniu internacionalizácie obchodných aktivít z pohľadu spoločenskej zodovednosti podniku vo vybranom podniku. Boli stanovené čiastkové ciele na dosiahnutie hlavného cieľa, ako aj hypotéza.