Magnesite Industry in the Slovak Republic - Csikósová, Adriana
História slovenského magnezitového priemyslu a jeho postavenie na svetových trhoch. Vplyv slovenskej výroby magnezitu na životné prostredie a súvisiace aspekty ochrany životného prostredia.